sex shop

Velike Guze

Kraljica velike guze - Kim Kardašijan

velike guze — Autor velikeguze @ 17:55

Kim Kardašijan se sigurno može nazvati kraljicom velike guze jer je svoje obline veoma dobro uspela da unovči udavši se za jednog od najbogatijih repera današnjice Kanja Vesta.

Velika guza u eri mršavica

Kim je svoju veliku guzu u eri mršavih manekenki uspela da nametne kao brend i da se njome istakne, obrnuvši tako trend koji joj nikako nije odgovarao u svoju korist.

Velika guza za koji mnogi tvrde da je rezultat estetske hirurgije, što ipak nikada nije zvanično potvrđeno, joj je takodje donela i dobru udaju, jer je opšte poznato da tamnoputi momci vole devojke sa izraženim oblinama. Iako su najslavnija sestra iz porodice Kardašijan i Kanye West često predmet sprdnje običnih ljudi, ali i slavnih među kojima je poslednja u nizu Anđelina Žoli, ne može se sporiti da zarađuju ogromne količine nova i privlače ogromnu pažnju.

 

Velika guza donela joj je bogatstvo i slavu
 

 

 

Velika guza i mini bikini 

Da skratimo nepotrebnu priču i predjemo na ono što nas sve ipak najviše zanima, a to je kako ta čuvena velika guza zapravo izgleda u minimalnom zlatnom bikiniju. Uživajte u snimcima i fotografijama njene velike guze sa seksi snimanja na plažama Tajlanda:

 

 
Kim kardašijan izbacila je svoju veliku guzu iz čamca

 


sex shop

Powered by blog.rs