sex shop

Velike Guze

Najbolje velike guze - mart 2013

Mart brzo prolazi, pa smo pomislili da bi bilo dobro dodeliti tituli najbolje velike guze za ovaj mesec. S obzirom da smo nasli devojku čija je seksi velika guza savršeni kandidatza ovomesečnu titulu mišljenja smo da nema potrebe više čekati.

Lepa plavuša sa dugom kosom koja seže sve do njene prelepe velike guze sigurno će vas oduševiti. A s obzirom da je Mančester ispao iz daljeg takmičenja u LŠ ovom velikom guzom nadamo se ćemo barem malo oraspoložiti njihove navijače.

Uživajte u ovoj rasnoj lepotici koja možda jeste sakrlia sise, ali nas je počastila lepim pogledom na svoju veliku guzu uz seksi pogled preko ramena i jebozovne napućene usne.

 

navijačice mančestera imaju njbolje velike guze
 
 Bonus gif velike guze
brazilska velika guza natopljena uljem 
 

 

 

 


Najbolja velika guza februara 2013.

najbolja velika guza — Autor velikeguze @ 15:38

Pošto se mesec bliži kraju blog Velike guze je izabrao najbolju veliku guzu februara. Titulu najbolje velike guze ovoj seksi devojci donela je kombinacija savršenog tena, uskog struka velike guze i pink tangabikinija. Reef nas je već navikao na vrhunske oble velike guz, a tako je i ovaj put.

 

 

Devojka u tanga kupacem pokazuje obline svoje velike guze
 

 


Najbolja velika guza januara 2013.

najbolja velika guza — Autor velikeguze @ 12:31

Počela je Nova 2013. koja će nam nadam se doneti dosta seksa i lepih devojaka sa velikim guzama. Kako bi se trgli od praznika i malo pokrenuli, za najbolju veliku guzu januara biram ovu zategnutu okruglu veliku guzu u plavim helankama. Devojka na fotki očigledno dosta vežba kako bi imala ovakve seksi obline i zategnutu guzu, a čini se da ima i lepe velike sise pa je prava šteta što nemam i neku fotografiju ove devojke spreda.

 

 

velika guza u plavim helankama
 

 


Najbolja velika guza decembra 2012

najbolja velika guza — Autor velikeguze @ 18:41

Velike guze meseca obično proglasim na kraju tog meseca, ali pošto je potencijalni smak sveta za 2 dana neću dozvoliti da nam to uskrati zadovoljstvo da vidimo još jednu, možda i poslednju, najlepšu guzu meseca.

Velike guze najbolje su za pljeskanje u određenoj seksualno pozi (doggy stlye), ali to im nikako nije jedina namena. Ova vedra i kreativna devojka svoju veliku guzu iskoristila je da napravi šorts za sportske aktivnosti. Za uzak struk i veliku guzu, kao i za kreativnost nagrađujemo je titulom "Najbolja velika guza decembra 2012".

 

Oslikana velika guza brinete na fudbalskom terenu
 

 


Velika guza novembra

najbolja velika guza — Autor velikeguze @ 17:06

Nasmejana, slatka devojka, po implantima u njenoj velikoj guzi rekao bih brazilka, pozira na velikoj peščanoj plaži. Sama guza jeste velika ali nije baš toliko očaravajuća, ali osmeh i plaža koji ćine da bar trenutak šmugnemo iz sve hladnijeg novembra kvalifikovali su ovu seksi fotku za titulu najbolje velike guze novembra.

 

devojka sa implantima u svojoj velikoj guzi u tangama pozira na plaži
 

 


Coco Austin najveća guza Holivuda

najbolja velika guza — Autor velikeguze @ 17:47

Coco Austin, Žena slavnog repera Ice-T-ja, koja često ističe svoje srpsko poreklo, pobedila je u guzolimpijadi organizovanoj u emisiji "Watch happens" suparnicu Phaedra-u Parks i pokazala da uz dosta truda (Coco-T tvrdi da svakoga dana uradi barem 4.000 čučnjeva) srpkinje mogu da što se velike guze tiče pobede čak i tamnopute žene koje imaju genetske predispozicije za velike guze.

Coco je da bi odbranila tituli najjače velike guze Holivuda morala da pobedi u 2 discipline. U prvoj je svojom moćnom guzom probušila tri balona pre nego što je to uradila njena suparnica, a u drugoj je snagu svoje velike guze potvrdila skokom iz čučnja. Na kraju je voditelja i publiku u studiju impresionirala tako što je svoju veliku guzu iskoristila kao poslužavnik za koktel.

Evo i nekih fotografija ponosne vlasnice najbolje velike guze Holivuda

 

Seksi starleta Coco-T pozira u mrežastim čarapama
 
Coco-T pokazuje iz profila svoju veliku guzu
 
Coco Austin pokazuje velicinu svoje guze u iscepanoj haljini 
 
Velika guza Coco-t u punom sjaju 

 


Najbolja guza oktobra 2012

najbolja velika guza — Autor velikeguze @ 16:53

Kao što možete i da ppretpostavite ova lepa velika guza dolazi iz Brazila. Lep ambijent i sočna guza prevagnuli su tas i ovu brazilsku lepoticu nominovali za najlepšu veliku guzu na koju sam naleteo tokom oktobra.

 Najlepša velika guza oktobra

 

 

Brazilka u tangama sa okruglom velikom guzom na plaži
 
 
 

 

Da ne bi nepravedno propustili još neke lepe guze, ovog meseca dodajem i dve pratilje sa gotovo jednako lepim i velikim guzama.

 

Prva pratilja najlepše velike guze oktobra

Takođe još jedna lepa guza u tangama na pešćanoj plaži koja dolazi iz zemlje najvećeg fudbalskog rivala Brazila u Južnoj Americi, Argentine. Rivalstvo u fudbalu ostaje verovatno večno, a u novom rivalstvu na polju velikih guza Brazil odnosi prvu pobedu.

Lepa argentinka pokazuje svoju veliku zategnutu guzu na peščanoj plaži

 

Druga pratilja najlepše velike guze oktobra 

Ovde kvalitet nikako ne nedostaje, ali  ipak guza nije dovoljno velika da bi bi ponela laskavu titulu najbolje velike guze meseca, pa se ova zgodna devojka iz rumunije sa svojom seksi guzom mora zadovoljiti zvanjem druge pratilje.

sexy devojka iz rumunije pokazuje sise i guzu u svom stanu 

 

 

 

 


sex shop

Powered by blog.rs