sex shop

Velike Guze

Mala guza ali odabrana

velike guze, male guze — Autor velikeguze @ 21:30

Ponekad guze ne moraju da budu velike da bi bile dobre. Mislim da je ovaj gif savršen dokaz te tvrdnje. Uzivajte u talasanju ove male guze.

 

mala guza trese k'o velika
 

 


Majska velika guza

velike guze — Autor velikeguze @ 18:06

Već je skoro kraj meseca, a još nisam odabrao najbolju veliku guzu za ovaj mesec. Verovatno zato što davno nisam posećivao sajt supertangas. I tako odem danas konačno da čekiram kakve su guze devojke isfurale na ovom sajtu u poslednje vreme i naletim na najnatrćeniju veliku guzu koju sam video od... pa verovatno ikada!

 Uživajte u pogledu na ovu čvrstu, veliku, okruglu guzu.

devojka sa prelepom velikom natrćenom guzom na plaži 

 

 


Guza meseca - April

velike guze — Autor velikeguze @ 19:34

Posredstvom sajta supertangas donosim vam jednu lepu veliku oblu zategnutu guzu koja pripada jednoj od mojih omiljenih devojaka na sajtu na kome možete videti najlepše guze na internetu, Tahiticori.

 

tahiticora ponosno pozira sa svojom velikom guzom 


Brazilske guze

velike guze — Autor velikeguze @ 15:29

Opšte je poznato da brazilkemogu da se pohvale lepim i velikim guzama. Za svoju lepotu, a samim tim i lepotu svojih guza mogu da zahvale miksu gena, a četo i estetskog hirurgiji koja je u Brazilu dosta pritušpačna pa ne mali broj žena pribegava ovom načinu ulepšavanja svojih grudi, guza i ostalih delova tela. U svakom slučaju izgledaju božanstveno kada u tangama prikažu preplanule okrugle guze na brazilskim plažama ili karnevalima, pa im ništa nećemo uzimati za zlo. Naravno lepota i seks nabolje prodaju, pa ih žene često koriste u marketinške svrhe (kako na mikro planu tj u potrazi za mužem tako i u televizijskim reklamama koje gledaju milioni ljudi).

brazilka svoju veliku guzu koristi u reklamne svrhe
 

Ova brazilka svoju poveliku guzu je iskoristila u marketinške svrhe na veoma zanimljiv način. Pogledajte video devojke koja je svoju veliku guzu iskoristila kako bi reklamirala šampon za kosu.


Snimak fotografskog sešna plavuše sa veoma velikom guzom

velike guze — Autor velikeguze @ 00:50

Za one koji vole masnije, ovo je pravi video. Plavuša na snimku ima baš baš veliku guzu koja je za moj ukus ipak malo prevelika i sa previše celulita, ali sigurno ima i onih koji ma će se ova guzata starleta svideti.

 Za nas koji ipak nismo toliko ekstremni kada su guze u pitanju, u okviru snimka su ubačene i forke na kojima je guza ove plavuše sređena u fotošopu i na kojima ijako velika izgleda savršeno.

 

Čudno je da ovaj snimak nijepreviše seksi za youtube, tako da bolje požurite i uživajte u ovoj velikog guzi dok snimak ne bude uklonjen.

 

 

 


Fotke devojaka sa velikim guzama

velike guze — Autor velikeguze @ 23:17

Dama u plavoj haljini odlučila je da ovekoveči svoju guzu pred izlazak

lepa velika guza

 

prelepa devojka ufotkala je svoju guzu u belim helankama

guza u helankama 

 

devojka koja očigledno dosta vežba u teretani slika telefonom svoju čvrstu guzu

nabildovana guza 

 


«Prethodni   1 2 3 4
sex shop

Powered by blog.rs