sex shop

Velike Guze

02 Feb, 2013

Februarske velike guze

velike guze — Autor velikeguze @ 09:22

Leto je doba kada na ulicama i plažama viđamo najviše lepih velikih guza u šortsevima, helankama i kupaćim kostimima, ali ako zima ima neki mesec koji asocira na seks onda je to sigurno februar.

Zato će se blog Velike guze truditi da tokom februara bude aktivniji i češće osvežava sadržaj novim seksi devojkama koje krase oble velike guze.

Da ne bi sve ostalo na rečima, jer smo ovde zbog seksi slika a ne čitanja, krećemo  odmah sa prvom serijom velikih guza.

 

seksi velika guza u kuhinji 

Ovo su tradicionalni krajevi, pa ima mnogo onih koji smatraju da je ženi mesto u kuhinji, ali ako je žena ovako seksi i ima ovako lepu veliku guzu moje mišljenje je da je šteta da troši svoje vreme na kuvanje. Ja bih uvek pre naručio kinesku klopu i posvetio se ovakvoj seksi dami na pravi način.

atletičarka sa zategnutom velikom guzom

Atletičarke nisu poznate po velikim guzama, ovde devojke obično imaju mišićavo telo i veoma malo sala, ali ova seksi atletičarka ima čime da se pohvali. Ono što posebno ističe lepe velike guze je uzak seksi struk, što se odlično vidi na primeru ove lepotice.

Velike guze u helankama 

Velike guze u helankama. Eh pa da...

Velike guze na trkama

Lično nisam neki ljubitelj moto sporta, ali na ovakvim događajima se uvek mogu videti mnogo dobre velike guze, tako da ih definitivno treba posetiti, ako ne zbog automobila  i motora, onda sigurno zbog seksi devojaka.

Prelepa velika guza u tangama

Imali li nešto više seksi od lepo zategnute velike guze u tangama?

bilderka sa velikom guzom

Nisam preterani ljubitelj devojaka koje se bave bodybilding-om, ali ova seksi dama ima mnogo dobru veliku guzu, i jednostavno nisam mogao da je ne uvrstim u ovaj post.

Naravno brazilske velike guze

Sinonim za velike guze - Brazil


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

sex shop

Powered by blog.rs