sex shop

Velike Guze

11 Apr, 2014

Kraljica velike guze - Kim Kardašijan

velike guze — Autor velikeguze @ 17:55

Kim Kardašijan se sigurno može nazvati kraljicom velike guze jer je svoje obline veoma dobro uspela da unovči udavši se za jednog od najbogatijih repera današnjice Kanja Vesta.

Velika guza u eri mršavica

Kim je svoju veliku guzu u eri mršavih manekenki uspela da nametne kao brend i da se njome istakne, obrnuvši tako trend koji joj nikako nije odgovarao u svoju korist.

Velika guza za koji mnogi tvrde da je rezultat estetske hirurgije, što ipak nikada nije zvanično potvrđeno, joj je takodje donela i dobru udaju, jer je opšte poznato da tamnoputi momci vole devojke sa izraženim oblinama. Iako su najslavnija sestra iz porodice Kardašijan i Kanye West često predmet sprdnje običnih ljudi, ali i slavnih među kojima je poslednja u nizu Anđelina Žoli, ne može se sporiti da zarađuju ogromne količine nova i privlače ogromnu pažnju.

 

Velika guza donela joj je bogatstvo i slavu
 

 

 

Velika guza i mini bikini 

Da skratimo nepotrebnu priču i predjemo na ono što nas sve ipak najviše zanima, a to je kako ta čuvena velika guza zapravo izgleda u minimalnom zlatnom bikiniju. Uživajte u snimcima i fotografijama njene velike guze sa seksi snimanja na plažama Tajlanda:

 

 
Kim kardašijan izbacila je svoju veliku guzu iz čamca

 


Komentari

 1. cloriquine
  arechin
  erectile implants
  is erectile dysfunction genetic
  hydrocychloroquine
  methotrexate
  which erectile dysfunction foods work fast
  plaquenil
  steel rx side effects
  generic tadalafil united states
  zithromax 250 mg price
  zithromax 1000mg

  Autor WilsonOpids — 21 Jan 2021, 20:21


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

sex shop

Powered by blog.rs